Onderwijs websites en applicaties

Digitiale websites en tools voor het onderwijs zijn niet meer weg te denken. Studenten en leerlingen oriënteren zich eenvoudig online op een vervolgopleiding of studiekeuze. Online tools helpen docenten om zich verder te ontwikkelen en om nieuwe inzichten te krijgen. Vollegrond heeft ruime ervaring met zowel het uitdenken en bouwen van websites en tools voor het onderwijs. Elke applicatie en website bouwen we met het gebruiksvriendelijke Wordpress en we zorgen ervoor dat elke website goed digitaal toegankelijk is voor iedereen. 

ervaring met onderwijs websites

Vollegrond heeft veel ervaring met het ontwikkelen van websites en applicaties voor onderwijs instanties en scholen. Voorbeelden uit onze onderwijs ervaring zijn projecten voor de PO-Raad, VO-Raad, Sectorraad PRO en Sectorraad GO.

tools en applicaties voor onderwijs

Onderwijstools geven op een overzichtelijke manieren ontwikkelingsgerichte inzichten. De tools zijn ontwikkeld met Wordpress, waardoor ze eenvoudig zijn aan te passen en uit te breiden. Hieronder een overzicht van een aantal tools die we hebben ontwikkeld: 

  • Scan Passend Onderwijs
  • Peerreview Planner
  • ICALT
  • Taalonderwijsscan
  • Scan Samen Opleiden
  • Bekwaam als leraar
  • Leeromgeving diversiteit


Websites voor onderwijs

Elke website die we hebben gebouwd, is gemaakt in Wordpress. Hierdoor is het bijhouden van de website voor iedere beheerder eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een tekst aanpassen, een afbeelding wijzigen of iets toevoegen of weghalen is eenvoudig zelf te doen. Naast een gebruiksvriendelijke website, zorgen we ervoor dat jullie huisstijl wordt gewaarborgd in de code van de website. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat jullie je volledig kunnen focussen op de inhoud van de website, omdat de vormgeving (denk aan: kleur, lettertype en afstand) van de elementen automatisch goed gaat. Een aantal van de websites die we hebben gebouwd: 

Samen werken aan een vruchtbare website?

Meer leerlingen en/of docenten bereiken met de website voor jouw school of onderwijsinstelling?