Webshops & WooCommerce

De afgelopen jaren heeft Volle grond verschillende webshops ontwikkeld. Elke webshop heeft als CMS Wordpress waardoor deze eenvoudig te beheren is. Het shop gedeelte is op basis van WooCommerce. Met WooCommerce hebben we veel ervaring en het is een fijne basis voor een webshop, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, goede basis voor SEO en de hoge mate waarin het aan te passen is aan een eigen huisstijl.

ervaring met webshops

Vollegrond heeft veel ervaring met het ontwikkelen en beheren van webshops. We focussen vooral op de performance, gebruiksgemak van beheer en bezoeker en toegankelijkheid. Dit zorgt voor een goede conversie. We ontwikkelen zowel Nederlandstalige webshops als internationale webshops met meertaligheid. Ook met het implementeren van verschillende betalingsmethodes in Woocommerce zoals Ideal, Mollie, Adyen en Paypall hebben we ruime ervaring, zodat het instellen van betalingen in Nederland, Europa en buiten Europa vlekkeloos verloopt.

Webshops op basis van WooCommerce

Voor verschillende klanten hebben we webshops mogen ontwikkelen die we technisch onderhouden, uitbreiden en optimaliseren. Een aantal van de webshops die we hebben ontwikkeld: 

Woocommerce in een notendop

Waarom zou je voor WooCommerce kiezen? Onze top vijf voordelen in een notendop

Basis is gratis

Basis is gratis

Misschien wel het belangrijkste argument voor (beginnende) ondernemers: de prijs. En dat Woocommerce gratis is met veel functionaliteiten en een grote community, maakt WooCommerce ontzettend interessant. 

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

WooCommerce is een plug-in voor Wordpress. Dit betekent dat het net als Wordpress eenvoudig in gebruik en beheer is. 

Schaalbaar

Schaalbaar

Begin je als kleine webshop en groeit je aanbod, dan is dit geen probleem met WooCommerce. Het is goed schaalbaar en er zijn verschillende (gratis) plug-ins mocht je nieuwe functionaliteiten nodig hebben om je webshop nog beter te laten draaien. 

flexibel

flexibel

Met WooCommerce kun je alles verkopen wat je wilt, dit maakt het een ontzettend flexibele webshop. Of je nu fysieke producten verkoopt, abonnementen, digitale producten of meer, het kan.

Eenvoudig te koppelen aan Wordpress en Google Analytics voor meer inzicht

Eenvoudig te koppelen aan Wordpress en Google Analytics voor meer inzicht

Het kennen van de behoefte van je doelgroep is onmisbaar. WooCommerce helpt je om hierop in te spelen door analyses te geven over bijvoorbeeld hoe je klanten omgaan met je webshop. Hoe meer je over je klanten weet, hoe eenvoudiger het is om een gerichter aanbod te doen.

Meer over WooCommerce?

Meer over WooCommerce?

Wil je dieper in WooCommerce duiken?

Meer over WooCommerce
Infento
Webshops
Technische seo
Woocommerce
Infento

Snelle webshop met WooCommerce en doorontwikkelingen.

Bekijk dit project
Samen werken aan een vruchtbare website?

Ook je producten verkopen met een WooCommerce webshop op maat?