Websites voor leisure

Bij leisure denk je aan dagjes uit, een leuk uitje, een etentje of kinderfeestjes. Websites met een uiteenlopende doelgroep: van tiener tot senior. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud is daarom de basis waar een vruchtbare website voor leisure op gebouwd wordt.

Van informatie zoeken, een reservering doen of een betaling: gebruiksvriendelijkheid en gebruikersinteractie zijn de belangrijkste speerpunten. Van strategie tot ontwerp tot het bouwen: bij elke fase in het traject reflecteren we of dit nog steeds het uitgangspunt is.

Voor het project Kok Experience en Kok CinemaxX Harderwijk en Lelystad heeft Vollegrond een website en webapplicatie ontwikkeld die goed aansluit bij de behoefte van de gebruiker. 

Eenvoud in navigatie en beheer

Na de lancering van de websites van Kok Experience en Kok CinemaxX Harderwijk in 2016 hebben we verschillende optimalisaties doorgevoerd. Met de komst van een nieuwe locatie in Lelystad was het tijd voor een frisse wind. Het ontwerp is onder handen genomen en ook de navigatie en functionaliteiten zijn kritisch bekeken: wat werkt goed? Wat kan beter?

De grootste uitdaging was de eenvoud in navigatie behouden met twee vestigingen: Harderwijk en Lelystad. Voor het beheer was de wens om alles binnen een website te doen, zodat dit zo min mogelijk tijd kost en er geen dubbel werk uitgevoerd hoeft te worden. Binnen een Wordpress omgeving worden beide websites bijgehouden. Door per activiteit een splitsing te maken op beide locaties, komt een bezoeker snel waar hij wil wezen en kan van daaruit de benodigde informatie of reservering maken.

Tickettool voor bioscopen

Voor de bioscoop hebben we een tickettool ontwikkeld. Met deze tickettool kan een bezoeker een bioscoopreservering doen binnen de website: de bezoeker kiest de film, het soort ticket, eventuele arangementen of extra’s en een stoel in de bioscoop. De reservering wordt vervolgens met een API-koppeling in een extern systeem (KTS) geschoten en de bezoeker krijgt het ticket via de mail of app.

Websites voor leisure

De volgende websites voor leisure hebben we ontwikkeld, onderhouden we en optimaliseren we:

Wij werken o.a. voor

Kok experience & cinemaxX
Leisure
Api-koppelingen
Gutenberg
Wordpress
Kok experience & cinemaxX

Goed doordachte structuur en tickettool voor bioscopen

Bekijk dit project
Samen werken aan een vruchtbare website?

Weten wat we voor leisure bedrijf kunnen betekenen op online gebied?