Ervaring met recruitment websites  

Zoek je een Wordpress bureau met ervaring met het maken van websites voor recruiters? Vollegrond heeft verschillende websites ontwikkeld voor recruitment bedrijven, zoals B&T en werkenbij websites. 

Koppeling met ATS

Automatische verwerking van gegevens is een duurzame manier van werken als recruiter: geen dubbel werk, gegevens worden foutloos overgenomen en het bespaart tijd. Een ATS (Applicant Tracking System) is daarom onmisbaar als recruitment systeem. Het is een softwareoplossing waarmee je het wervingsproces van vacature tot plaatsing bij kan houden en wordt door uitzendbureaus, detacheringsbureaus en werving- en selectiebureaus gebruikt. Door een ATS via een API-koppeling te implementeren in je website, komen alle nieuwe sollicatanten vanuit je website in het ATS te staan. Het zorgt ervoor dat de kandidaatsgegevens automatisch worden verwerkt, waardoor het eenvoudiger en sneller is om nieuwe kandidaten op te volgen. Vollegrond heeft ATS via API-koppelingen gekoppeld met systemen als recruitee en Bullhorn Connexys.

Websites met focus op recruitment

Voor verschillende klanten hebben we websites mogen ontwikkelen die we technisch onderhouden, uitbreiden en optimaliseren:

  • Werkenbij websites
  • B&T
Samen werken aan een vruchtbare website?

Weten wat we voor jouw recruitment bedrijf kunnen betekenen op online gebied?