Websites voor It- en software bedrijven 

 It- en software bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Een vacature pagina is daarom een belangrijk onderdeel van de website. Deze dient gemakkelijk gevonden te worden bij het navigeren, eenvoudig te vullen en wanneer er met een extern systeem wordt gewerkt om de vacatures te plaatsen of te verwerken is een API-koppeling nodig. 

Leadgeneratie bij It- en software bedrijven

Op websites voor It- en software bedrijven staan vaak veel diensten en producten. Het is belangrijk dat deze op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd worden, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben. Lead generatie is een onderdeel dat essentieel is. Bij bijvoorbeeld webshops vindt er directe verkoop plaats. Diensten en software worden niet direct verkocht, maak vaak tijdens of na een gesprek of contactmoment. Een goed doordachte strategie voor het verzamelen van leads die potentiële klanten worden is daarvoor nodig. Hier hebben wij de nodige ervaring mee en voor een aantal klanten gerealiseerd. 

Websites voor IT- en software bedrijven

Voor verschillende klanten hebben we websites mogen ontwikkelen die we technisch onderhouden, uitbreiden en optimaliseren: 

api-koppelingen in een notendop

Waarom zou je een API-koppeling laten ontwikkelen? Onze top vijf toepassingen in een notendop

social media

social media

Een van de meest populaire API-koppelingen voor een webshop is de integratie van social media. Op deze manier kun je producten delen op Instagram, Pinterest of Facebook. Je bereikt een groter publiek en het kan helpen met het verhogen van conversie. 

Integratie van verzenddiensten.

Integratie van verzenddiensten.

Hiermee kunnen bezoekers hun verzendtarief berekenen en automatisch een verzendetiket genereren. Dit bespaart jou tijd en geeft een betere gebruikersbeleving voor de bezoeker. 

verwerking klantgegevens

verwerking klantgegevens

Automatische verwerking van klantgegevens in een maillijst of marketingfunnel: een API-koppeling met een mailplatform zorgt ervoor dat klantgegevens automatisch verwerkt worden en op voor hen interessante maillijsten terecht komen. 

Betalingssystemen

Betalingssystemen

Koppeling met een betalingssysteem zoals PayPal, Mollie of Adyen. Dit is handig voor de verwerking van online betalingen en kan conversieverhogend werken, omdat een klant zijn favoriete betalingsmethode kan kiezen. 

Google Analytics

Google Analytics

Koppeling met Google Analytics: dit geeft je bijvoorbeeld meer informatie over hoe bezoekers je webwinkel gebruiken

Wij werken o.a. voor

Apprendo
IT & software
Technische seo
Core web vitals
Apprendo

Prestaties optimaliseren met Core web vitals

Bekijk dit project
Optimizers
IT & software
Core web vitals
Gutenberg
Optimizers

Core web vitals en creatief technisch partner

Bekijk dit project
Samen werken aan een vruchtbare website?

Leadgenererende website voor je it-/software bedrijf?