Werk waarin we tot volle bloei komen

Branches

Onderwijs
Onderwijs

Digitiale websites en tools voor het onderwijs zijn niet meer weg te denken. Studenten en leerlingen oriënteren zich eenvoudig online op een vervolgopleiding of studiekeuze. Online tools helpen docenten om zich verder te ontwikkelen en om nieuwe inzichten te krijgen.

Meer over Onderwijs
Finance
Finance

Veiligheid, snelheid en doorontwikkelingen op online gebied zijn speerpunten voor elke website voor een bedrijf in finance. Je wilt zeker zijn dat je website super snel en veilig is. Snelheid betekent meer winst en veiligheid is noodzaak met alle data die wordt opgeslagen. Voor beide thema’s zijn continue doorontwikkelingen op technisch gebied nodig om verzekerd te zijn van groei.

Meer over Finance
IT & software
IT & software

 It- en software bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Een vacature pagina is daarom een belangrijk onderdeel van de website. Deze dient gemakkelijk gevonden te worden bij het navigeren, eenvoudig te vullen en wanneer er met een extern systeem wordt gewerkt om de vacatures te plaatsen of te verwerken is een API-koppeling nodig. 

Meer over IT & software
Webshops
Webshops

Elke webshop heeft als CMS Wordpress waardoor deze eenvoudig te beheren is. Het shop gedeelte is op basis van WooCommerce. Met WooCommerce hebben we veel ervaring en het is een fijne basis voor een webshop, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, goede basis voor SEO en de hoge mate waarin het aan te passen is aan een eigen huisstijl.

Meer over Webshops
Cultuur
Cultuur

Voor organisaties die in de cultuur branche werkzaam zijn, is het belangrijk dat de website eenvoudig te beheren is. Met Wordpress is eenvoudig beheer verzekerd. Ook het goed vindbaar zijn voor hun doelgroep, het etaleren van evenementen en een naadloze aansluiting op de website van het event zelf voor de verkoop van tickets zijn speerpunten.

Meer over Cultuur
Recruitment
Recruitment

Automatische verwerking van gegevens is een duurzame manier van werken als recruiter: geen dubbel werk, gegevens worden foutloos overgenomen en het bespaart tijd. Een ATS (Applicant Tracking System) is daarom onmisbaar als recruitment systeem.

Meer over Recruitment
Leisure
Leisure

Bij leisure denk je aan dagjes uit, een leuk uitje, een etentje of kinderfeestjes. Websites met een uiteenlopende doelgroep: van tiener tot senior. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud is daarom de basis waar een vruchtbare website voor leisure op gebouwd wordt.

Meer over Leisure

technieken

Wordpress
Wordpress

Een maatwerk Wordpress website laten bouwen die snel en gebruiksvriendelijk is? Vollegrond bouwt snelle en vruchtbare websites voor online groei.

Meer over Wordpress
Digitale toegankelijkheid
Digitale toegankelijkheid

Maak je website toegankelijk voor iedereen. Websites die voldoen aan de WCAG2.1 richtlijnen. Digitale toegankelijkheid voor iedereen.

Meer over Digitale toegankelijkheid
Gutenberg
Gutenberg

Gutenberg: eenvoudige pagebuilder, focus op content. Bouw snel landingspagina’s op. Visueel vullen. Meer tijd en focus op content en campagne.

Meer over Gutenberg
Woocommerce
Woocommerce

Een snelle webshop ontwikkelen met WooCommerce en Wordpress? Meer snelheid. Meer leads. Meer tevreden klanten.

Meer over Woocommerce
Api-koppelingen
Api-koppelingen

API-koppelingen voor je website of webshop besparen je tijd. Geen dubbel werk meer. Automatische verwerking. Meer tijd voor wat echt belangrijk is.

Meer over Api-koppelingen
Core web vitals
Core web vitals

Wil jij de bezoekers van je website de beste gebruikerservaring geven? Ga aan de slag met Core Web Vitals voor een goed webbezoek, betere vindbaarheid, snelle website en betere Google ranking.

Meer over Core web vitals
Technische seo
Technische seo

Met technische SEO zorg je ervoor dat je website voldoet aan de technische eisen van zoekmachines. Wanneer een website technisch goed in elkaar zit, krijgt je website hogere posities in relevante zoekresultaten van Google. De techniek van je website is als goed bemeste aarde voor een moestuin: de fundering. 

Meer over Technische seo