Voor software bedrijf Optimizers verzorgen wij al jaren de technische kant van de verschillende websites, zoals Optimizers, Coresuit en App2track. Met continue doorontwikkelingen aan de voorkant van de websites voor bezoekers wordt constant gewerkt aan de gebruikerservaring. Met ontwikkelingen aan de achterkant van de website voor het beheer zorgen we ervoor dat de meertalige websites ook gebruiksvriendelijk zijn om bij te houden. 

Creatief technisch partner

Optimizers verzorgt zelf de vormgeving en Vollegrond doet de technische implementatie. We hebben een informele, gezellige en duidelijke communicatie met Optimizers en ook de vormgever. Hierdoor is het een fijne samenwerking. Vollegrond denkt actief mee aan oplossingen om de gebruikersbeleving nog beter te maken en dit vervolgens te realiseren, omdat dit een speerpunt is voor Optimizers. 

Core web vitals

Om de beste gebruikersbeleving te realiseren, wordt er constant gewerkt aan de core web vitals. Een aantal zaken die we recent hebben gerealiseerd:

  • Voldoen aan de Google standaarden
  • Optimalisatie van code
  • Optimalisatie van afbeeldingen
  • Sterke score op Google page speed

wordpress Fullsite editing

Momenteel zijn we Wordpress fullsite editing aan het implementeren. De gehele website kan worden aangepast binnen Wordpress. Van header tot footer. Waar we normaal gesproken delen van de webpagina’s vastleggen in de code, wat bij de meeste websites de beste optie is, is het nu mogelijk om alle templates aan te passen. Optimizers bouwt zelf de pagina’s binnen Gutenberg en denkt ook mee aan nieuwe componenten. Met fullsite editing hebben ze de vrijheid om elke landingspagina zo optimaal in te richten, zodat deze zo relevant, snel en converterend mogelijk zijn. 

Ze zijn altijd beschikbaar, proactief, en creatief in het vinden van oplossingen. Fijn om mee samen te werken!

Peter Beunk Optimizers
Samen werken aan een vruchtbare website?

Weten of we een match zijn als creatief technisch partner?