Voor de internationale online beleggers bank Lynx zijn doorontwikkelingen en optimaliseren erg belangrijk. De beleggers wereld staat nooit stil, net als technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Daarom denken we als creatief technisch partner mee met oplossingen voor de websites van de verschillende landen waar Lynx actief is: Nederland, Finland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, België, Frankrijk, Slowakije en Polen. 

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn punten die we constant optimaliseren om een zo goed mogelijke gebruikerservaring neer te kunnen zetten. Elke verbetering in snelheid zorgt voor een hogere conversie. En een betere gebruikerservaring voor bezoekers is een speerpunt om van een bezoeker een lead te maken. 

Wordpress fullsite editing

Momenteel zijn we Wordpress fullsite editing aan het implementeren. De gehele website kan worden aangepast binnen Wordpress. Van header tot footer. Waar we normaal gesproken delen van de webpagina’s vastleggen in de code, wat bij de meeste websites de beste optie is, is het nu mogelijk om alle templates aan te passen. Dit geeft het marketing team van Lynx veel vrijheid om elke landingspagina zo optimaal in te richten, zodat deze zo relevant, snel en converterend mogelijk zijn. 

Internationale samenwerking

Lynx is actief in verschillende landen: Nederland, Finland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, België, Frankrijk, Slowakijk en Polen. In totaal zijn er vier vestigingen van Lynx in Amsterdam, Gent, Berlijn en Praag. Met elke vestiging hebben we een vruchtbare samenwerking en met name met het team in Berlijn hebben we een nauwe samenwerking van wekelijkse calls met stand ups en het doorspreken van vorderingen, ontwikkelingen en nieuwe ideeën. 

The guys from Vollegrond have a really wide and at the same moment deep understanding about web development and analytics. They not only manage forwarded tasks, but they think about those and often come up with better solutions. In the past there was never a problem they couldn’t solve. It is always a pleasure to work with them.

Sascha Sadowski Lynx Germany
Samen werken aan een vruchtbare website?

Weten of we een match zijn als creatief technisch partner?