Ken je Lego en Meccano? Infento maakt je creaties nog een stapje groter.

Infento is het eerste bedrijf ter wereld dat een bouwpakket maakt waarmee je echte voertuigen kunt maken. Het enige wat je nodig hebt is één kit en een inbussleutel. Daarmee kun je eindeloos creëren, een hele jeugd lang. Van peuter tot tiener. Een super tof product waar we al jaren met plezier de meertalige webshop voor ontwikkelen en onderhouden.

Prestaties en snelle laadtijd

Voor Infento zijn we continue te prestaties aan het verbeteren. Een van de grootste verbetering is een flink snellere laadtijd. Dit is gerealiseerd door het toepassen van technieken als Critical CSS Path en Lazy Loading. Ook het uitzetten van Caching heeft daar ontzettend aan bijgedragen. 

eenvoudig beheer webshop

De webshop is ook eenvoudiger en overzichtelijker geworden door een aangepast ontwerp. De verschillende producten zijn overzichtelijker weergegeven in de webshop. Hierdoor is het onderhouden van de webshop nu ook gemakkelijker. 

Ik werk al meer dan 10 jaar samen met Vollegrond/Chris op verschillende grote projecten. Ik heb heel veel ervaring met het inzetten van externe bureaus en waar Vollegrond het verschil maakt is dat ze heel goed kunnen vertalen wat de klant wil en dat hun werk zowel aan de designkant als de backend altijd zeer goed in elkaar zit en altijd op tijd wordt opgeleverd. Daarnaast is het enorm prettig communiceren met Vollegrond omdat ze direct op niveau kunnen meepraten, goed meedenken en ook zelf creatieve oplossingen aandragen.

Rogier Groen Infento
Samen werken aan een vruchtbare website?

Ook een snelle en goed presterende webshop realiseren?