Buma cultuur

Voor Buma Cultuur is eenvoudig beheer belangrijk bij de ontwikkeling van de website. Met Wordpress is eenvoudig beheer en het bijhouden van de website verzekerd. Aanpassingen kunnen snel zelf gedaan worden. Wanneer er een nieuw evenement wordt georganiseerd, is een nieuwe pagina snel neergezet met Gutenberg

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Door technisch de website te optimaliseren, is de website goed te indexeren door Google. Dit komt de vindbaarheid ten goede. Een duidelijke websitestructuur met eenvoudige navigatie is goed voor bezoeker en Google ranking. Bezoekers vinden snel waar ze naar op zoek zijn en Google beloont een duidelijke websitestructuur. 

Visuele aansluiting

Herkenbaarheid is belangrijk. De pagina van een evenement moet kloppend voelen bij de website van het evenement. Dit doen we door onder andere ervoor te zorgen dat er genoeg elementen zijn waarmee er een visuele beleving kan worden neergezet en er in de tekstblokken op een overzichtelijke manier de belangrijkste informatie kan worden gegeven. Ook heeft Buma Cultuur bijvoorbeeld een donker design gekregen, om het festival gevoel meer in de website te krijgen. Buma Stemra heeft daarentegen een heel licht in design.

Met Wordpress en een maatwerk website heb je twee fantastische ingrediënten voor een vruchtbare, gezonde bodem voor je website.

Portret Chris Chris Schrijver Vollegrond
Samen werken aan een vruchtbare website?

Een eenvoudig te beheren en navigeren website?