Een goed presterende website is altijd belangrijk, dus daar zetten we ons vol voor in. Bij Apprendo zijn we trots op het resultaat dat we hebben behaald: de website scoort altijd boven de 95% en heeft zelfs de 100% aangetikt bij gtmetrics en Google pagespeed insights. Voor zowel mobiel als desktop, super dus! 

Afbeeldingen optimaliseren

Een van de zaken die veel aandacht kreeg: geoptimaliseerde afbeeldingen. Het is altijd belangrijk om afbeeldingen zo optimaal mogelijk te verkleinen, maar je kan meer stappen zetten om dit verder te optimaliseren. Zo hebben we met gebruik van webp de afbeeldingen verder geoptimaliseerd. Ook hebben we afbeeldingen aangeboden in de juiste formaten in combinatie met pixeldensity. Afbeeldingen worden automatisch gegenereerd en de browser selecteert op basis van het schermformaat de juiste afbeelding, dit gebeurt met srcset. 

redacteurentraining

Wanneer een website live gaat, is het natuurlijk ontzettend fijn om er zelf mee aan de slag te gaan. Wordpress is gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Toch is een redacteurentraining geen overbodige luxe. Zo weet je hoe alles reilt en zeilt wanneer je zelf content op de website wil toevoegen of wijzigen. Of wanneer je zelf een nieuwe pagina wil toevoegen. Apprendo heeft onze redacteurentraining als heel prettig ervaren en is volop bezig met de website 

vruchtbare communicatie

Bij elk project vinden we een vruchtbare communicatie belangrijk. Samenwerken wordt dan nog vruchtbaarder. Met Apprendo hebben we een hele fijne communicatie ervaren: het project verliep soepel en iedereen was enthousiast. Ook de samenwerking met de tekstschrijver was prettig. Al met al een heel mooi project om op terug te kijken! 

Het is toch altijd even afwachten of iemand waarmaakt wat er beloofd wordt tijdens een sales afspraak, maar jullie hebben het gedaan. Complimenten over de snelle opleveringen. Het ziet er top uit. Dit is het type partnership waar wij van houden.

Marnix Grift Apprendo
Samen werken aan een vruchtbare website?

Benieuwd geworden hoe we samen de prestaties van jouw website gaan verbeteren?